Bar Bistro Santé is al tientallen jaren een begrip in Wijk aan Zee, maar ook zeker ver daarbuiten. Het begon in de Zwaanstraat als een café waar ook wat gegeten kon worden. Na de komst van een nieuwe eigenaar veranderde dit in een restaurant waar ook wat gedronken kon worden.Een foto van het pand waar tegenwoordig Santé gevestigd is


’s Zomers wordt Wijk aan Zee druk bezocht door toeristen en badgasten. Maar ook ’s winters zorgde mond-op-mond reclame voor een toeloop van gasten. Om voor iedereen voldoende zitplaatsen te creëren is de binnenplaats omgebouwd tot sfeervolle binnentuin.
De kracht van Santé is al jarenlang een combinatie van kwaliteit en prijs. De filosofie is de gasten waar voor hun geld te geven en voldaan en tevreden naar huis te laten gaan.

In de loop der jaren is de kaart steeds uitgebreider geworden, maar Santé staat voornamelijk bekend om de saté en spareribs. Spareribs worden geserveerd per kilo, en ook de saté is een volwaardige maaltijd. Ook overige producten op de kaart worden bereidt volgens dit zelfde principe. De varkenshaas en entrecote van 300 gram, een kom goed gevulde uiensoep en nog veel meer!


10 jaar terug hebben wij de zaak overgenomen van de vorige eigenaar, echter met de zelfde intenties als voorheen.
We blijven garant staan voor eerlijke producten voor een eerlijke prijs.
Ook als u geen trek heeft maar gewoon iets wilt drinken aan onze bar, bent u van harte welkom bij Bar Bistro Santé.